Wie ben ik

Mijn naam is Danny Kuijper. Trotse vader van drie zoons en echtgenoot van Sanne.

Jarenlang heb ik in mijn werk klanten en zakelijke contacten geholpen met grote en minder grote problemen in hun leven. Een aantal jaren geleden heb ik de beslissing genomen om hiervan mijn werk te maken. Ik ben dan ook vereerd dit nu dagelijks op professionele wijze te mogen doen als NLP life coach en trainer.

dsc01183-1

Uit een dal klimmen of omgaan met tegenslagen is niet gemakkelijk, weet ik uit eigen ervaring. Ik ontdekte hoe verschillend mensen hiermee omgaan en dan  vooral hun gedragingen. Hoe sta jij zelf als mens in het leven?

Iedereen reageert op dingen op zijn of haar eigen manier. We zijn nu eenmaal allemaal verschillend. Waarom is de een bijvoorbeeld positief en de ander negatief ingesteld? Waarom is de een zeer succesvol en lukt het de ander maar niet om wenselijke resultaten te bereiken? Waarom is de een zeer vermogend en moet de ander alle zeilen bijzetten om rond te komen? Door middel van NLP ontdekte ik dat je als mens in staat bent te veranderen en hierbij je persoonlijk gewenste resultaten kunt bereiken. Het is fantastisch mensen inzicht te geven in hun eigen krachten en van daaruit hun doelen zien te bereiken. Doelen en dromen die voor kort onmogelijk leken.

Wat ga jij doen? Laat jij je leven gewoon gebeuren en voorbij gaan? Of bepaal jij zelf  jouw eigen leven zoals jij dit zou willen?

Danny Kuijper.