Stop NU voorgoed met roken!

IK GEEF JOU GRATIS ADVIES!

Jij weet het zelf allemaal heel goed. Roken is slecht,ongezond,duur, noem maar op.Waarschijnlijk heb je al meerdere malen geprobeerd te stoppen met roken en goedbedoelde adviezen van vrienden en familie ontvangen.Van drastisch stoppen tot misschien wel nicotine pleisters en kauwgom.Waarom lukt het jou dan toch maar niet om definitief te stoppen met roken? Hieronder staat het allemaal heel mooi wetenschappelijk beschreven. Bespaar jezelf de moeite, voor iedereen werkt het namelijk anders. Maak een afspraak onderaan deze pagina en ik bel jou. Het is gratis.

 

WAAROM STOPPEN ZO MOEILIJK IS.

Door het roken veranderen de hersenen. Het beloningscentrum wordt geprikkeld door nicotine waardoor je je lekker gaat voelen. Je weet dat roken slecht is maar roken is ook erg ontspannen. Hierdoor kan de neocortex steeds minder weerstand bieden aan de impuls om niet te roken. Ondanks je beste voornemens ga je dan toch weer roken. Je lichaam went onmiddellijk aan nicotine. Is het nicotine niveau te laag dan reageert je lichaam met onthoudingsverschijnselen. Je wordt onrustig en kunt je minder goed concentreren. Door te roken verdwijnen deze verschijnselen weer. Je wordt weer rustig en kunt je weer concentreren.

Gezondheidsrisico’s roken

Roken is ongezond, verslavend en kan longziekten veroorzaken. Dat weten wij allemaal. Ook voor mensen met vormen van astma is roken een slechte combinatie. Sigarettenrook prikkelt uw longen. Je gaat er van hoesten en krijgt het benauwd. De longinhoud van rokers is een stuk kleiner dan van niet-rokers. Stoppen is het beste wat je voor jouw longen kunt doen. Stoppen met roken is echter moeilijk, vooral als je al lang rookt.Als je stopt, heeft dit echter veel voordelen;

  • Jouw klachten worden minder.
  • Medicijnen werken beter.
  • Het maakt je fitter.
  • Jouw huis wordt een fijnere, schonere plek voor jou en anderen.
  • Je bespaart veel geld.
  • Je huid veroudert minder snel.
  • Je haar word weer mooier.
  • De gele aanslag op je tanden en vingers verdwijnt.
  • Je hebt minder snel last van verkoudheid.

Hoe jij kunt stoppen met roken?

Om voor eens en altijd die verandering in jou rookgewoonte teweeg te brengen gaan wij stapsgewijs een shift maken in jouw hersenen. Door deze shift te maken  zul jij volledig stoppen met roken, je laatste trek genomen hebben en geen terugval naar het roken maken.

Gratis intake

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake via onderstaande link en wij bellen jou binnen 24u terug om je te adviseren hoe nu echt definitief te stoppen met tabak.